Čikas - kiting, snowkiting, powerkiting, kurzy

Hlavní Menu
novinky
testy
kurzy
prodej
ceník
opravy
skiservis
odkazy
kontakt
kiwoo_banner2.jpg
Přihlášení





Zapomenuté heslo
Kdo je Online
3 hosté
Statistika
Členů: 2
Reportů: 125
Odkazů: 22
Přístupů: 3332759
 
Testování v Řecku.

tn_mascot.jpgLetošní testování nového modelu Twisty 12 a shape prkna, které vyrábím probíhalo jako obvykle v Řecku. Pro Řecko jsem se rozhodl z předešlých pozitivních zkušeností. Jelikož se jedná o vlnové prkno pro střední vlnu, přišlo mi Řecko jako ideální místo, kde se dá najít jak střední vlna, tak pravidelný termický vítr. Letos jsem našel krásné secred spoty, které plně vyhvovaly mým požadavkům. Hned po příjezdu mě překvapily super vlnky a parádní vítr. Bylo to ideální místo na vyzkoušení wave prkna, na kterém jsem provedl úpravu rockeru. Prknu se po této uprávě výrazně zvýšila točivot a došlo ke zklidnění ve vyšší rychlosti. Tento shape budu používat při výrobě pro rok 2013, prkno budu vyrábět ve 2 velikostech a provedeních. Prkna bude možno objednat v provedení bambus a carbon.

 

tn_vlny1.jpg
řecké vlnky:)
tn_vlny2.jpg
Další čtyři dny jsem se zaměřil na testování nové Twisty 12, musel jsem tedy odjet na jiný spot, kde nebyl vítr tak silný. Našel jsem krásný spot s přížnačným názvem pro Řecko: No work-na tomto místě jsem si krásně otestoval nový model Twisty 12.
tn_most.jpg
tn_spot_1.jpg
Drak má neuvěřitelnou stoupavost proti větru, a nadstandardní hangtime. Po několikahodinovém testovaní jsem dokonale zvládl načasovat zahranění, toto je oproti nafukovačce jiné. Další dny jsem objevoval nové spoty. Řecko je překrásné a má ještě dost neobjevených míst, kde si každý najde své místo dle dovednosti a požadavků včetně fletu. Vzhledem k masovému obsazování spotů neuvádím přesná místa, aby to zde nedopadlo jako na Lefkádě a podobných lokalitách. Tak zase příš rok.:-)