Čikas - kiting, snowkiting, powerkiting, kurzy

Hlavní Menu
novinky
testy
kurzy
prodej
ceník
opravy
skiservis
odkazy
kontakt
kiwoo_banner2.jpg
Přihlášení





Zapomenuté heslo
Kdo je Online
5 hosté
Statistika
Členů: 2
Reportů: 125
Odkazů: 22
Přístupů: 3334675
 
Mušov – perla kitingu v Česku
tn_muov_1.jpgMáme tady závěr letošní vodní sezony. Pro někoho byla parádní, pro některé méně úspěšná a někteří ji hodnotí jako nejhorší. Každý má nějakou zkušenost, já osobně si vůbec nestěžuji, protože v době kdy v CZ nefouká, pravidelně odjíždím do prosluněného Řecka a na jaře si to ohlídám. Po dlouhodobém pátraní a ježdění po spotech celé Evropy jsem ale dospěl k názoru, že Mušov je opravdová perla českého kitingu a windsurfingu. Je to sice od nás dál jak na všechny místní kačoky, raděj si ale připlatím, protože si potrpím na kvalitu pojezdu a servis.

Neznám spot do vzdálenosti 400km, kde by byly při SZ proudění takové krásné vlnky jako na Mušově a o síle a stabilitě větru není už ani třeba dál debatovat. Vzpomenu jeden příklad - letošní závody, kde byl vítr 15-23m/s, k tomu není co dodat.

Je spousta lidí co jsou nespokojení a často remcají jak je to tam či jinde parádně, třeba  na Neusiedleru a podobných spotech (v campu není ani volný internet, totálně zvoraná voda!)). Abych to teda srovnal konkrétně, tak na Mušově za symbolický vstup 80Kč! se vám dostane tohoto unikátního servisu: krásná posekaná kite beach, sociálky na úrovni a teplé sprchy vždy čisté a voňavé.  Možnost campování za příplatek noci, el. proud, vysokorychlostní internet zdarma,místo pro mytí nádobí, napojový automat, voda pro dotankování caravanu,  bufet (v letních měsících), záchranná služba která plní své služby perfektně a doveze nejen nešťastníka, ale taky vercajk, parádní hudba, shop, vyhřívaný sud, v případě zapomnětlivosti vám Filip a Switch rádi zapůjčí nářadí. Nekrade se zde, všichni se znají a v případě nouze rádi pomůžou. Pokud něco zapomenete, najdete to u Switche na terase. Jediné co by se ještě mohlo vyřešit jsou rohože - koberce do vody jako na Gardě, aby partička neměla rozřezaná chodidla od Škeble říční . 

Znáte takový spot s tímhle extra servisem za takové many????? Já ne! Prostě Mušov je pro mne česká Tarifa, kde se dá parádně pojezdit a taky pobavit. Takový spot nám můžou jen ostatní tiše závidět. Tak a hurá do zimní sezony, která doufám bude hojná na sníh a vítr. V opačném případě je třeba zvednout kotvy a vyrazit na jih nebo na zasněžený sever jak je libo……………

tn_muovk_veget.jpg

tn_muov6.jpg

tn_muov2.jpg

tn_muov3.jpg

tn_muov4.jpg