Čikas - kiting, snowkiting, powerkiting, kurzy

Hlavní Menu
novinky
testy
kurzy
prodej
ceník
opravy
skiservis
odkazy
kontakt
kiwoo_banner2.jpg
Přihlášení





Zapomenuté heslo
Kdo je Online
6 hosté
Statistika
Členů: 2
Reportů: 125
Odkazů: 22
Přístupů: 3334903
 
prodej příslušenství
Z důvodu velkého zájmu nabízíme příslušenství značky MYSTIC. Prohlédnout si je můžete v následujících katalogových stránkách:

mystic_08_neo.jpg

mystic_08_tra.jpg

mystic_08_ace.jpg

Jako doplnění sortimentu nabízímet trapézy od české firmy SANTI, které patří k velmi kvalitním výrobkům. V současné době nabízíme dva typy.

sp_2007_custom.jpg
FREEWAVE - bederní trapéz dovoluje jezdci dostatečnou volnost na provádění nejnáročnějších triků. Na bederní části trapézu je ergonomická vycpávka, která zamezuje nepříjemné bolení zad. Madlo je odnímatelné, což určitě ocení jezdci, kteří při snowkitingu použijí trapéz pod bundu. Hák trapézu je vyrobený z nerez oceli s možností připevnění z obou stran. Pod hákem je připevněná celoplošná podložka – chránič žeber. Cena tohoto modelu je 2690,-.
sp_2007_anatomic.jpg ANATOMIC - sedací trapéz je velmi pohodlný s pevnou opěrkou zad. Model Anatomic má upínací popruhy, které zamezují vyjíždění trapézu nahoru. Tento model je především v oblibě při snowkitingu, kde také plní funkci tepelné ochrany. Hák je možno připevnit z obou stran a je umístěn dostatečně vysoko pro bezpečné skoky. Na zadní části trapézu je možno připevnit madlo. Cena tohoto modelu je 2690,-.


sp_2007_uvazek.jpg ÚVAZEK - pro trapézy.
cena 600,-