Čikas - kiting, snowkiting, powerkiting, kurzy

Hlavní Menu
novinky
testy
kurzy
prodej
ceník
opravy
skiservis
odkazy
kontakt
kiwoo_banner2.jpg
Přihlášení





Zapomenuté heslo
Kdo je Online
5 hosté
Statistika
Členů: 2
Reportů: 125
Odkazů: 22
Přístupů: 3333948
 
kurz snowkitingu
JEDNODENNÍ SNOWKITE KURZ

Na základě vašich požadavků a podnětů rozšiřujeme naše kurzy o jednodenní a individuální snowkitingový kurz. Jednodenní kurz je určen především pro ty, kteří se chtějí seznámit s dovednostmi řízení tažného draka v co nejkratším čase. Kurz trvá  3 - 4 hodiny s naší kompletní výbavou: ochranná přilba, trapéz, tažný drak - kite. Cena tohoto kurzu je 1990- Kč

kurz_venda.jpg


Jako novinku nabízíme možnost partnerského kurzu, kde nezaplatíte 2x1990,-Kč  ale pouze 3000,-Kč. Naše kurzy provádíme zásadně dle povětrnostních podmínek, na místech která vyhovují směru a síle větru.

Další novinkou jsou individuální hodiny zaměřené především na zdokonalení a řešení konkrétních požadavků jezdce. Cena této hodiny je 400,-Kč s vlastním vybavením jezdce a  550,- Kč s našim vybavením. Všechny kurzy provádíme na velmi moderním tažném draku s absolutně 100% bezpečnostním systémem (pátou šňůrou), který jsme testovali v extrémních podmínkách. Tento systém je zatím nepřekonatelný a velmi spolehlivý.
Kurzy objednávejte telefonicky, nebo emailem, termíny dle dohody.


DVOUDENNÍ SNOWKITE KURZ

Chcete se naučit tomuto fascinujícímu sportu ,pak jsme pro vás připravily velice efektivní ,bezpečný kurz kde se vám budeme individuálně věnovat,Ne každý z vás má stejné schopnosti tento sport zvládnout proto kurz provádíme v tempu dle schopností žáka s ohledem na povětrnostní situaci.
Mnoho samouků už doplatilo na svoji nerozvážnost nebo na různé rady kamarádů.Pokud používá tažný drak nezkušená osoba nejen že ohrožuje svůj vlastní život ale také zdraví všech co se pohybují kolem!
V našem kurzu vám poskytneme kompletní výbavu ,trapéz –sedací nebo bederní dle vašeho požadavku,ochrannou helmu určenou pro zimní sporty,tažný drak –kite .Co budete potřebovat ,lyže nebo snowboard,brýle,vhodné oblečení.
Aby naše kurzy byly v té nejvyšší kvalitě vyučuje jeden instruktor maximálně 2 žáky.Jsme přesvědčeni že takto postavená výuka je nejefektivnější.Pro kurzy vybíráme s ohledem na sněhové a povětrnostní podmínky naše osvědčené lokality.Pokud máte problémy s dopravou na určené místo je možno pro tuto dopravu využít našeho minibusu dle domluvy.Po objednávce našeho kurzu dostanete manuál základu větrného okna a základní informace týkající se tažného draka ,který můžete dopředu doma prostudovat a získat již základní informace.Po dobu našeho kurzu máte zcela zdarma poradenskou službu a to včetně rad pro zdokonalení lyžování nebo snowboardingu.Na vaše přání vám „vypálíme‘‘ cd s fotkami kurzu.

 

kurz1.jpg

 

Dvoudenní kurz (8h) je rozdělen do těchto etap:

První den
Vítr,směry,proudění,síla
Seznámení s konstrukcí a funkcí kite
Teorie řízení ve větrném okně
Bezpečnostní zásady při řízení kite
Samostatný nácvik s cvičným kitem

Druhý den
Seznámení se s velkým kitem,rozbalení a nastrojení
Zvládnutí bezpečného startu a přistání
Práce s depower a řešení krizových situací
Rozjezd a zastavení,praktická část
Rozjezd a jízda po větru
Rozjezd a stoupání proti větru
Teorie skoků,předvedení,výuka jen dle vyspělosti žáka .

CENA TOHOTO DVOUDENNÍHO KURZU JE 3600,-Kč+
BONUS!

Po absolvování a zaplacení kurzu bude mít u nás slevu na zakoupení nového kite minimální velikosti 5m -500,-Kč nebo jiného produktu nad 5000,-Kč Ceny za dopravu jsou řešeny individuálně.

CENA KURZU S VLASTNÍM KOMPLETNÍM VYBAVENÍM JE 3000,-Kč Za předpokladu použitelnosti.
OBJEDNÁVKY KURZU Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny nebo tel : 603524530

 

kurz3.jpg

 

TÝDENÍ SNOWKITE KURZ

Tento snowkite kurz je určen pro ty co se s maximální pečlivostí chtějí naučit tomuto fascinujícímu sportu .Základem týdenního kurzu je zaměření na techniku jízdy, odstraňování chyb a špatných návyků . Dozvíte se maximum o tomto sportu a seznámíme vás se všemi novinkami . Tento kurz je velmi podrobný a proto vás skvěle připraví pro letní sezonu, kde vše co jste se naučili využijete na vodě, jediné co budete muset zvládnout, je jízdu na boardu. Šikovní jezdí už první den . Známe hodně lidí ,kteří se vrhli rovnou do kitingu na vodě ,ale jen málo zvládlo tento sport bezpečně! a bez větších útrap .Někteří projezdili spoustu peněz a věnovali tomu mnoho času a výsledek byl mnohdy mizerný .Také kity na kterých tyto pokusy prováděli končili většinou v opravnách .
Tento sport je pro každou věkovou skupinu.Můžete si vybrat mezi týdenním kurzem, kde budete denně dojíždět, nebo kurz s ubytováním v penzionu, který využívá především mladší generace a pojímají to jako oddechový relaxační zážitek plný adrenalinu a vzrušení. Rozhodnete - li se pro dojíždění je možno dopravu v našem městě řešit naším minibusem .
V kurzu budete vybaveni kompletním vybavením : trapézem, sedacím nebo bederním, helmou pro zimní sporty, kitem s kompletním bezpečnostním systémem .
Místa pro provozování kurzů vybíráme s maximální pečlivostí pro bezpečnost.
Pro týdenní kurz s ubytováním se hodí nejlépe Oderské Vrchy –Dobešov, toto místo dobře zajišťuje výborné sněhové podmínky a při nižší sněhové pokrývce v nížinách využíváme toto místo k dennímu dojíždění .Velmi oblíbeným místem jsou Pusté Jakartice, kde se hlavně využívá severní proudění, nebo Lesní Albrechtice, které mají super klimatické podmínky, ale hlavně zde stále fouká J-JZ který je v zimních měsících nejčastější.

Týdenní kurz (20h)je rozdělen do těchto etap :
Vítr,směry,proudění,síla
Seznámení s konstrukcí a funkcí kite
Teorie řízení ve větrném okně
Bezpečnostní zásady při řízení kite
Samostatný nácvik s cvičným kitem
Seznámení se s velkým kitem ,rozbalení a nastrojení
Zvládnutí bezpečného startu a přistání
Práce s depower a řešení krizových situací
Rozjezd a zastavení ,praktická část
Rozjezd a jízda po větru
Rozjezd a stoupání proti větru
Teorie skoků ,předvedení ,výuka jen dle vyspělosti žáka
Seznámení se s nafukovacím kitem
Možnost vyzkoušení ,zvládnutí odlišného startu ,přistání
Triky dle vyspělosti a požadavku žáka

CENA TOHOTO TÝDENÍHO KURZU JE 8500,-Kč
BONUS
CENA S VLASTNÍM VYBAVENÍM 7700,-Kč
Po absolvování a zaplacení kurzu budete mít u nás slevu na zakoupení nového kite minimální velikosti 5m -700,-Kč nebo jiného produktu nad 5000,-Kč Ceny za dopravu a ubytování jsou řešeny individuálně.OBJEDNÁVKY Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny tel 603524530

 

kurz2.jpg

 

ZDOKONALOVCÍ KURZ SNOWKITINGU

Tento kurz je určen především pro zájemce kteří znají základy tohoto sportu a chtějí se zdokonalit v různých technikách či tricích .
Pečlivě probereme techniku kterou chce zájemce zdokonalit a poradíme k odstranění špatných návyků.Tento kurz vyučujeme bez naší výbavy a budeme se snažit vaší výbavu seřídit na potřebnou kvalitu která je zejména v bezpečnosti nepodcenitelná .Doporučujeme sluneční nebo lyžařské brýle a zimní helmu.Jako jedni z mála provádíme zdokonalovací kurz na kite který je možno řídit vahadly.

ZDOKONALOVACÍ KURZ (3)hodiny

Prohlídka vaše výbavy
Seřízení a odzkoušení bezpečnostního systému
Ukázka vašich schopností
Konzultace ,řešení problému
Výuka vašich požadavků dle povětrnostní situace .

CENA TOHOTO KURZU JE 1300,-Kč
BONUS – cd snowkitingu

OBJEDNÁVKY KURZU Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny nebo tel : 603524530