Čikas - kiting, snowkiting, powerkiting, kurzy

Hlavní Menu
novinky
testy
kurzy
prodej
ceník
opravy
skiservis
odkazy
kontakt
kiwoo_banner2.jpg
Přihlášení





Zapomenuté heslo
Kdo je Online
Statistika
Členů: 2
Reportů: 125
Odkazů: 22
Přístupů: 3332751
 
North Solid

s_solid_09.jpg

 

Univerzální snowkite velikost: 9 m2


* design pro začínající až pokročilé jezdce
* open foil koncept
* skvělá stabilita
* rychlé a citlivě reagující řízení
* pátá lajna pro absolutní bezpečnost
* jednokladkový systém pro přímou odezvu na baru
* ohromný větrný rozsah, plynulý a jemný depower
* snadné startování a přistávání
* vario trim
* plně splétané dyneema šňůry
* backcountry batoh
* barva šedo-modrá





Solid 2011 je velmi podobný jako model 2010. Osvědčená pátá šňůra pokračuje i na novém modelu a zajišťuje skvělou pasivní i aktivní bezpečnost a bezproblémové přistávání v jakýchkoliv větrných podmínkách. Důležité je, že v kompletu najdete nový bar North 2011, s nepřekonatelným odstřelovacím mechanismem, který jasně vyhrál test v německém kite magazinu. Bar pro rok 2011 je s tvrdším chicken dickem a novým barevným potahem, transparentním červeným plastem, a vylepšeným leštěným středovým otvorem z nerezu, který výrazně snižuje opotřebení depower lajny 

Kite je navržen pro jezdce hledající jednoduché a příjemné letové charakteristiky. Enormní stabilita spolu s velikým větrným rozsahem a skvělá startovatelnost nechává na rozhodnutí jezdce, kam si sám určí své limity. A je jedno, jestli provozuje snowkiting, landkiting s boardem nebo buggy.

Pomocí Vario trimu si každý jezdec může nastavit letové vlastnosti kitu podle svých preferencí. Solid 011 je pravý "fun" kite. Díky příjemným a předvídatelným letovým vlastnostem spolu s širokým letovým rozsahem a bezpečností díky páté šňůře kombinuje spolehlivost, jednoduché ovládání a vysoký výkon.

Nový model nabízí modifikovaný profil, změněnou geometrii bridle lines. Díky tomu se podařilo optimalizovat letové vlastnosti pro různé velikosti. Tyto vlastnosti umožňují absolutně bezproblémový free kiting pro začátečníky a středně pokročilé ridery.

Orientační větrný rozsah: 7-19 uzlů, dle schopností jezdce a sněhových podmínek může být směrem nahoru podstatně větší...

Kite se dodává jako komplet, ve stavu "ready to fly", tedy včetně baru, šňůr, safety leashe a batohu.
Stačí roztáhnout na zemi, rozmotat šnůry, a můžete letět...


Cena za komplet velikost 9m:       17 000,-