Čikas - kiting, snowkiting, powerkiting, kurzy

Hlavní Menu
novinky
testy
kurzy
prodej
ceník
opravy
skiservis
odkazy
kontakt
kiwoo_banner2.jpg
Přihlášení





Zapomenuté heslo
Kdo je Online
4 hosté
Statistika
Členů: 2
Reportů: 125
Odkazů: 22
Přístupů: 3335289
 
prodej
Po dlouhém srovnávání kvality a cenové dostupnosti jsme se rozhodli pro prodej těchto značek .

PEGAS KITESPORTS

Velmi známá a kvalitní značka mezinárodní společnosti, zabývající se výrobou pro snowkiting,landkiting,kiteboarding a padákové kluzáky www.pegas2000.com


SANTI SP

Mladá velmi kvalitní dynamická firma ,která se specializuje na výrobu sportovních doplňků převážně z technických tkanin.Vyrábí příslušenství pro windsurfing,kiteboarding,wakeboarding a dále sportovní batohy,lyžařské vaky a cyklobrašny.

 

NORTH  NKB 


Velmi známá špičková světová firma, která se zabívá kompletní produkcí sportovních výrobků pro windsurfing a kiteboarding. Tato firma si získala mnoho příznivců, a to zejména pro svoji preciznost, která se projevuje v každém výrobku.

 

EASY FLY

Prestižní firma zabývající se výrobou pro paragliding a powerkiting. Všechny produkty se vyznačují precizností zpracování a velkou úspěšností jak v České republice, tak v zahraničí. Vlajkovým  produktem powerkitingu je obojživelný drak s uzavřenou náběžnou hranou, který se dá použít jak na souš tak vodu.


WAINMAN  HAWAII

Mladá zahraniční značka, která se zaměřuje na výrobu draků vhodných jak do vln, tak  pro unhook jízdu. Všechny produkty se vyznačují top zpracováním za použití prvotřídních materiálů.