Čikas - kiting, snowkiting, powerkiting, kurzy

Hlavní Menu
novinky
testy
kurzy
prodej
ceník
opravy
skiservis
odkazy
kontakt
kiwoo_banner2.jpg
Přihlášení





Zapomenuté heslo
Kdo je Online
3 hosté
Statistika
Členů: 2
Reportů: 125
Odkazů: 22
Přístupů: 3334734
 
prodej kites
NORTH

Již delší dobu jsme měli zájem prodávat tuto špičkovou značku, která vede v celkovém světovém prodeji kitů a kiteboardů . Důvody jsou nasnadě:
  • vynikající kvalita všech produktů NKB, a to jak po stránce provedení, tak po stránce funkčnosti a užitných vlastností
  • každoroční inovace, které dávají kiteboardingu nové dimenze a ustavují nové standarty (bar 5th element)
  • přestože značka patří k top kategorii, stále ještě rozumné a konkurenceschopné ceny
Letos jsme uzavřeli dohodu s distributorem pro prodej. Tímto se stáváme zástupci značky NORTH na Severní Moravě. Bude možnost otestování kitů v našem testcentru. Pro letošní zimní sezónu připravila značka NORTH zcela nový kite Fabio Pro 07, který byl vyvinut pro pokročilé jezdce a experty. Určitě uspokojí nejnáročnější snowkitery, a stane se tak vlajkovou lodí pro letošní snowkitingovou sezónu. Značka NORTH také připravila zbrusu nového kite vhodného pro začátečníky a průměrné jezdce, který je doporučený také pro landkiting. Pokud porovnáte ceny nabízených modelů skonkurencí, je jasné že značka NORTH bude bezkonkurenční pro letošní sezonu.


PEGAS

Pegas Kitesports je mezinárodní společností, založenou firmou Pegas2000 s.r.o. a společností Logic Workshop Ltd. z Velké Británie. Pegas je jedním z prvních výrobců padákových kluzáku a v současné době společností s nejdelší tradicí výroby a vývoje v této oblasti v České republice. Tato firma je také výrobce kitu pro snowkiting a landkiting. Především je známý model Chimera, který je vhodný pro začínající jezdce. Tento model bude k otestování v našem testcentru.

Easy Fly

Tato firma je špičkovým výrobcem paraglidingového vybavení a v současné době se zabývá vývojem a výrobou draků pro powerkiting. Specializuje se především na top modely s uzavřenou náběžkou, které se dají použít jak na souši tak na vodě. Jejich výrobky jsou prvotřídní kvality a již získaly řadu spokojených zákazniků jak v Česku, tak v zahraničí. Jejich vlajkovou lodí je model Twisty který převyšuje svým výkonem a technickými prvky nad výrobky konkurenčních značek. Všechny tyto výrobky můžete otestovat v našem testcentru.


Věříme, že naše nabídka uspokojí všechny jezdce, kteří hledají to nejlepší pro svou potřebu. Možnost vlastního otestování a porovnání všech nabízených draků určitě přispěje ke zkvalitnění našich služeb. Další možností bude test snowboardů a lyží, určených speciálně pro snowkiting. Otestování našich produktů bude zcela bezplatné s možností rezervace na daný termín.